top of page
Line

VOLVO TRUCKS

Upplevelsen av Volvos värden på alla nivåer

Line

OM

Varumärkeskoncept / Kundupplevelse / Showroom / Visuell identitet / Grafisk design / Varumärkesimplementering

// Projekt

Som världsledande lastbilstillverkare ville Volvo Trucks ha en ny kombinerad välkomstyta, showroom och reception som verkligen förmedlade själva essensen av deras varumärke. Ett utrymme som inspirerar och välkomnar såväl externa besökare som anställda till Volvos Trucks värld. Highway fick möjligheten att utveckla och implementera ett koncept för detta nya område, på Volvo Trucks nya huvudkontor i Göteborg.

// Vad vi gjorde

Området vi skapade är ett unikt utrymme som tar besökarna på en resa genom Volvo Trucks händelserika historia. Hela vägen fram till nutid, en yta som lyfter fram Volvo Trucks som ledare på den globala lastbilsmarknaden, deras engagemang för kvalitet, respekt för miljön och fokus på att förse världen med förstklassiga transportlösningar. 


Med skandinaviska material som naturligt trä, sten och glas. En smart användning av utrymmet och fokus på att leverera en besöksupplevelse utöver det vanliga, kommunicerar varje del av detta utrymme Volvo Lastvagnar. Volvo-kvalitet och skandinavisk design i varje detalj.

// Resultat

Line

VARUMÄRKESTRATEGI

Fler uppdrag

VARUMÄRKESIDENTITET

VARUMÄRKESIMPLEMENTERING

bottom of page